Nyheter

Städdag hösten 2023

 

Pasted Graphic.jpg

Hej!

Nu är hösten här och det är dags att återigen samlas för att göra vår utemiljö riktigt höstfin

 

TILLSAMMANS HJÄLPS VI ÅT ATT GÖRA DET ÄNNU FINARE I VÅR FÖRENING!

 

Lördagen den 30 september klockan 10.00-12.00. Vi samlas vid gemensamhetslokalen och avslutar givetvis med sedvanlig gemensam fika på samma ställe. 

 

Pasted Graphic 1.jpg

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Skadegörelse av bilar på parkeringen!

Vi har blivit uppmärksammade på att någon/några har gått runt på vår parkering och repat vissa av bilarna som står parkerade på och under p-däck samt på den öppna ytan.  Vi vill därför uppmana er som har er bil parkerad här, att gå ut och besiktiga er bil efter skador och anmäla dessa till Polisen.

 

Vi kommer ta upp frågan i styrelsen om och hur vi kan förebygga dessa typer av skadegörelser i framtiden.

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen Limnologen 2  

Ny Styrelse

Igår tisdag genomfördes årets föreningsstämma och ny styrelse valdes för kommande år. 

Styrelsen kommer inom kort träffas för att konstituera sig och komma med mer information om ansvarsområden osv. 

Ny styrelse:
Ordinarie ledamöter
Madeleine Hjertkvist (vald på 1 år)
Charlotta Brag (vald på 1 år)
Cai Bolö (vald på 2 år)
Tobias Andreen (vald på 1 år)
Marcus Drugge (vald på 2 år)
Suppleanter
Jonas Lycksén (vald på 1 år)
Philip Popovski (vald på 1 år)

Med vänlig hälsning, Styrelsen


Nyhetsbrev Maj

Filterbyten
Lampan till fläkten står just nu och blinkar i många lägenheter vilket inte är någon fara utan helt i sin ordning. Det indikerar att det inom ett par månader ska ske ett filterbyte. Bytet bekostas i år av föreningen och genomförs som vanligt av Nalo. Byte av filter kommer ske 3-5 juli. I god tid kommer Nalo som vanligt lägga ut lappar med information i alla brevlådor. 

Trapphusen 
Det är viktigt att våra trapphus hålls fria från personliga tillhörigheter såsom skor, väskor, paraplyer osv. Det är viktigt dels vid en eventuell brandutrymning dels för trivsel i vardagen. Tänk också på att inte ställa ut sopor som ska slängas om en liten stund, det är lätt hänt att det både luktar och blir fläckar på golvet.

Vår trevliga brygga!
Nu är badsäsongen igång (förutom för de galningar som badar hela året :) ) och bryggan börjar besökas för både bad och häng. Bryggan är samfällighetens ansvar vilket innebär alla medlemmar i Limnologen 1 och 2. Föreningarna äger alltså bryggan. Tillsammans är det viktigt att vi värnar om vår miljö. Gäster som inte är medlemmar i vår förening är givetvis välkomna att både bada och bara njuta av Växjös bästa läge dock med förbehållet att det sköts på ett bra sätt. Vi medlemmar har alla ett ansvar att eventuellt prata med personer som inte vet att bryggan är privat men kan nyttjas då våra medlemmar inte fyller bryggan. Samfälligheten kommer ta fram skyltar som informerar gäster om förhållningsregler för vistelse på vår brygga. Med andra ord är det i varm dialog vi pratar med gäster om vad som gäller, OM det behövs. Förhållningsreglerna innefattar att inte skräpa ned, inga cyklar, inget rus och bus (bara i lagom dos :)).

Med vänlig hälsning, Styrelsen