Mäklar info

Föreningens namn: Brf Limnologen 2
Föreningsform: Bostadsrätt
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Växjö
Gemensamma utrymmen
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggår: 2009
Lägenheter: 67
Hiss: Ja
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk
Fönster: 3-glas

Allmänt om föreningen

På fastigheten Växjö Limnologen 2 i Växjö färdigställdes år 2009 två stycken byggnader med totalt 67 lägenheter. Fastighetens adress är Sjöbågen 2A-B samt 4A-B. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen medans den tekniska förvaltningen sköts av PeHå Förvaltning. Föreningen har en egen hemsida där medlemmar och icke medlemmar kan ta del av information: www.limnologen2.se 

Föreningens ekonomi
Det finns i dagsläget inga beslutade avgiftsändringar.

Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.


Renoveringar - Utförda och planerade
Föreningens balkonger renoverades under 2019 genom ett garantiarbete. Under 2021 är målning av fastigheten utfört och under 2022 målades förråden samt att inhängnad av cykelparkeringen genomfördes.

Gemensamma faciliteter
Det finns en övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och bastu belägen precis vid vattnet. Gemensamhetslokalen är perfekt för stora middagar, festligheter eller andra sammankomster då den inrymmer 50-60 personer. Föreningen tillhandahåller också barnvagnsförråd i respektive trappuppgång samt cykelparkering under tak. Separat förråd med egen dörr finns till varje lägenhet antingen i ett av de två fristående husen på gårdarna eller i trapphus 2A alternativt 4A. Det finns två miljöhuset för sopsortering.

Övernattningslägenhet kan hyras för 200kr/dygn. Tillsammans med grannföreningen, Brf Limnologen 1, har föreningen förfogande över en gemensamhetslokal som medlemmar kan hyra för 600kr/tillfälle. I gemensamhetslokal finns även bastu som är kostnadsfri att nyttja. Nere vid bryggan ligger en eka, Trumm-Ann, som också är kostnadsfri att nyttja för de medlemmar som önskar.


Parkering
Föreningen har tillgång till parkeringsplatser med eller utan tak. Kostnaden är 350kr/månad respektive 425kr/månad. Dessa är det separat kö till men för tillfället finns det lediga platser att tillgå utan tak.
Föreningen har installerat 10 st laddstolpar. Kostnaden är 685 kr/mån med separat debitering av elförbrukning.

Bredband
Leverantör av bredband väljer den boende själv. Det är Wexnet som står för bredbandet in till husen. 

I närheten
Willy:s: 251m
Konsum: 621m
Ica Kvantum: 600m
Mödravårdscentral Teleborgs Vårdcentral: 714m
CIRCLE K VÄXJÖ TELEBORG: 719m


Ladda ned

Icon representing an icon       


Energideklaration
Stadgar
Årsredovisningar